понеделник, 9 април 2012 г.

Digitaldubs (Бразилия) пристига за ексклузивно парти в София


Jamaica Air Force има удоволствието да ви покани на второто парти под надслов Reggae is good for you!, което ще се проведе на 24-ти април в side B на Mixtape5.

Малката зала на клуб Mixtape5 отново ще стане домакин на събитие с международен лайн-ъп, като този път специален гост ще бъде най-добрият бразилски саунд систем Digitaldubs.

За местен съпорт са поканени Samity, българската гордост която преди по-малко от месец подгря публиката преди концерта на Lee "Scratch" Perry в Истанбул. Специално за партито, Samity е подготвил ексклузивен сет на живо, в който ще представи най-новите си парчета, нещо, което не е правил от отдавна. С него ще се изяви MC Kappa Irie (Zionlionz Reggae Crew).

Dopotamix Sound Pista ще представи селекция от най-апетитните ямайски дъб парчета от 70, а домакина на вечерта selector Lazy Face ще довърши останала публика със сет представяш английската дъб сцена.

фб събитие тук


Digitaldubs(Rio de Janeiro, Brazil)
___________________________________

Основан от Marcus Menezes през 2001-ва година, Digitaldubs бързо става най-успешният саундсистем на бразилската реге сцена. Десет години по-късно,
освен в родината си, Digitaldubs изнася продукциите си и ги представя по фестивали като Rototom Sunsplash, Ostroda Reggae Festival, Dubwise Festival и много други.

Чрез лейбъла си Muzamba, Digitaldubs издава свои продукции с гост вокалисти като Ranking Joe, Brinsley Forde(Aswad), Earl 16 и т.н.

Не може да не споменем, че преди няколко години Digitaldubs придобива известност след като е поканен да композира саундтрака към документалният филм Dub Echoes. София ще бъде единствената дата на Digitaldubs в Балканите, като преди това Digitaldubs ще имат престижно участие на Dub Station парти в Париж.

За повече информация : http://www.digitaldubs.com.br/


Reggae is good for you!

ft Digitaldubs (Brazil)

selector Lazy Face
Samity & Kappa Irie
Dopotamix sound pista

24.04.2012
club Mixtape5
doors open : 21:00
tickets : 10лв (предварителната продажба в мрежата на www.ticketstream.bg)

Няма коментари:

Публикуване на коментар