сряда, 11 април 2012 г.

2-tone армията The Toasters отново в София на 7-ми май

7-ми май, 2012 - THE TOASTERS (САЩ) + LA MUCHEDUMBRE + THE SHUFFLES
клуб "Swingin' Hall", София (бул. "Драган Цанков" 8)
вход - 10 лева (предварително от Eventim) / 12 лева (на място)


Една от най-великите 2-tone ска банди на планетата The Toasters отново се стяга за Европа. През 2011-та година те отпразнуваха юбилей по случай 30 години на сцената и по този повод са на поредното мащабно турне, обхващащо три континента и няколко месеца. На 7-ми май те ще са в София, клуб "Swingin' Hall". Първото им посещение в София преди около 6 години бе на същото място, а до тогава помещението не бе пълнено никога до такава крайна степен. Дали да не очакваме подобен супер силен лайв и тази година?!

Гостуването на 2-tone ска армията ще бъде подсилено и от неизбежното участие на La Muchedumbre, както и една сравнително нова формация - The Shuffles.

Цели три банди и билети само по 10 лева при предварителна продажба в мрежата на Eventim.bg (всички обекти на Germanos, Office 1, Техномаркет, OMV, Jeff и още много). На входа - 12 лева.

The Toasters е една от най-дълго активните ска банди в света. Девет студийни албума и хиляди концерти по целия свят...и това не е всичко. Песента им "Two-Tone Army" озвучава известното през '90-те ТВ шоу в САЩ KaBlam!, записвали за музика за реклами на гиганти като America Online и Coca-Cola, а парчето "Don't Let The Bastards Grind You Down" е част от звуковото допълнение на анимационния сериал Mission Hill. Разбира се, това е банда, която трябва задължително да бъде видяна на живо и абсолютно винаги обещават тонове добро настроение и много, много танци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар