понеделник, 10 януари 2011 г.

Wickeda подгряват Cherry Poppin` Daddies!


Ето какво получихме от нашите приятели от Строежа преди малко. Побързайте да се запасите с билет, може да няма за всички!


"WICKEDA са групата, която ще свири непосредствено преди CHERRY POPPIN' DADDIES следващия петък в София. Ерол и компания са в готовност още от февруари 2009-та насам, когато преаранжираха голяма част от репертоара с в суинг вариант специално за предишната дата на съвместния си концерт с популярната американска банда.

Суинг-събитието ще се състои на 21-ви януари, петък, в Парти център 4КМ, по покана на Строежа и Sound Creative Team, със съдействието на Каменица и Ballantine's. CHERRY POPPIN' DADDIES гостуват за втори път у нас, след успешния им и напълно разпродаден лайв в края на 2008-ма. Групата е сред най-известните, така наречени през 90-те - възродители на американския суинг. Албумът им Zoot Suit Riot придобива култов статус и е реализиран в над 2 милионен тираж.

Билетите за концерта са вече в продажба от 3-ти януари в мрежата на Ticketstream.bg - вериги магазини Office 1, М-тел, На тъмно, Техномаркет, Мултирама, Orange, както и в клуб Строежа. Цените на предварителна продажба са 30 лв., като седмица преди концерта стават 35 лв. Напомняме, че броят им е ограничен и препоръчваме на желаещите да се запасят с билети колкото е възможно по-рано!


www.stroeja.com"

Няма коментари:

Публикуване на коментар