понеделник, 13 юни 2011 г.

Zafayah & Jahmmi Youth с нова песен и клип


След ска партито в Pork Pie този петък, в събота се пренасяме на руутс реге вълна с промо партито на клипа към новото парче на Zafayah и Jahmmi Youth, наречено Black Gully Side. Eто и инфото което получихме :

Дългоочакваният видео дебют на Jahmmi Youth & Zafayah!

Песента е посветена на едно любимо наше място – Карадере. Място, където много от нас са прекарали незабравими лета и са срещнали незабравими лица. Едно от малкото черноморски кътчета, неопорочени от багера на алчната човешка мисъл. Карадере попада в зоната на защитените от Натура 2000 територии. Може би неслучайно песента се превръща в своебразният ни арт-протест в момент, който е решаващ за съдбата на този летен рай. На премиерата ще бъде дадена думата и на всеки, който иска да сподели впечатления и мисли за Карадере и на фона на иначе айляшкия летен саунд на Roots Rocket и Zionlionz в лицето на Dancing Lion, ще бъдат отправени сериозни послания.

Заповядайте на официалната прожекция на “Black Gully Side” на 18-ти юни в клуб “Twins” /НДК/, с лайф сет на Roots Rocket Sound, както и лятна селекция от Dancing Lion /ZLZ/!

Lineup:
Roots Rocket – Jahmmi Youth / Zafayah / Sen I / Kin Dread / Bibi Youth
Zionlionz – Dancing Lion

Можете да чуете Black Gully Side ето тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар