петък, 12 ноември 2010 г.

Scorcher reggae straight from L.A. : The Bullets



В поредното включване от наша страна ще Ви представим една изключително интересна и сравнително нова група от Лос Aнделис.

Наречена The Bullets( да не се бъркат с гръцкита rock`n`roll герои) и сформирана от клавириста на The Aggrolites Роджер Ривас, групата се е насочила към доста приятно реге и рокстеди песни с доста соул усещане.

Четирите песни представени в техния myspace показват, че The Bullets v никакъв случай не са (а и не се опитват да бъдат) копие на The Aggrolites и са се концентрирали върху писането на много по-меки и приятни парчета които с удоволствие бихме слушали опънали се върху кърпата и отпивайки от изпотената бутилка бира след поредната порция къпане в морето . Пуснете си " Sun Drenched Witch" и ще разберете какво имаме предвид...

Дебютния албум на групата "Sweet Misery" е издаден на плоча преди няколко месеца, буквално по-малко от година след дебюта на групата на сцена. За желаещите да си го закупят, можете да направите това от официалния сайт на групата, линка ще намерите малко по надолу, а за тези които искат нещо на аванта : песента " Viva Tirado" е предоставена за свободно сваляне точно тук.

Myspace тук

Website тук




Making of the album "Sweet Misery"



" Viva Tirado "

Няма коментари:

Публикуване на коментар