петък, 18 февруари 2011 г.

Root Souljah в нов състав и Dub Synchronizers подгряващи на Sofia DUB Convention!

Дойде време да обявя и двете групи които ще се включат в двудневния дъб фестивал който ще се случи в София на 2-ри и 17-ти март.

Sofia DUB Convention exclusive!

Първoто име е Root Souljah(in dub): в нов, напълно обновен състав включващ двама оригинални членове на първият такъв, и барабаниста на Senor Buffo & The Synchronizers. За тях това ще бъде първа изява пред публика, специално за която те са подготвили около един час само дъб музика. Root Souljah(in dub) ще подгреят залата преди изявата на Webcam Hi-fi, на 2-ри март.

Втората подгряваща група която с удоволствие се съгласи да участва със също толкова ексклузивен дъб сет се нарича Dub Synchronizers. Както най-вероятно вече сте се досетили става въпрос за небезизвестните Senor Buffo & The Synchronizers които ще се изяват за първи път в този си вариант. Dub Synchronizers ще се включат в шоуто на 17-ти март.

Вратите на 2-ри и 17-ти март отварят в 21ч, а за вход ще трябва да отделите 7 лева на вечер. Има 18+.

6 коментара:

  1. Един въпрос. Кой е първия дъб артист в Б-я? И къде изчезна? Защо се появява все по малко по такива събития? За тази година само на едно съм го видяла във Велико Търново. А се правят толкова много дъб партита и концерти в момента. Той ли се е скрил или вие сте го забравили? Надявам се че се сещате кой е?

    ОтговорИзтриване
  2. Доколкото знам си живее в Бургас и продължава да прави музика, за справка ето тук : http://www.youtube.com/watch?v=TNjemUpQkcc

    ОтговорИзтриване
  3. А в този ивент ще участва ли daft dub,като гледам коментарите не само аз съм забелязала,че нещо за сега го няма в line-upa?

    ОтговорИзтриване
  4. Ами не, няма да участва. Запазвам си обаче правото да го поканя на някое следващо Dog War събитие :)

    ОтговорИзтриване