вторник, 21 декември 2010 г.

Празнуваме 6 месеца : новогодишни решения и идеи



Разбира се не от лично естество, така де, идеите и решенията. Тъй като в крайна сметка не пиша този блог за себе си а за Вас, а и тъй като този петък Dog War ще отпразнува 6 месеца от раждането си, бих искал да чуя Вашите предложения и/или критики към блога както и ново бихте искали да видите тук догодина.

От януари нататък ще се опитвам всеки месец да предлагам една "Група на месеца" или на "седмицата", което ще включва интервю и селекция от парчета на дадената група, такива които са ги вдъхновили да се занимават с музика. За момента мога да издам че има три договорени онлайн срещи с доста известни имена в ска и реге сцената. Ако има група която която бихте искали видите/чуете в блога не се срамувайте а споделете :)

През март месец ще се организират( за съжаление не от само себе си а от мен) концерти на две много яки банди, надявам се ще подкрепите идеята най-малко с присъствието си...но разбира се ако бачкате в голяма международна фирма и искате да подкрепите начинанията финансово няма да се дърпам :) Но както е казал народа : "бързата работа срам за майстора", така че повече информация за концертите когато му дойде времето.

Keep it groovin`, keep it reggae!

Lazy Face

p.s. : За тези които по празниците мислят да останат в София : на 29-ти декември в клуб Twins моя милост ще пуска в компанията на Ерол от Уикеда. Поканили сме и едно тромбонистче да духа малко, така че с малко повече от две думи : Еврибади на магари! 1/3та от вокално-инструментален ансамбъл Уикеда ще бъде там, ще пеем, ще пускаме, ще подухаме(на тромбона де) и ще се веселим!

линк към събитието

Няма коментари:

Публикуване на коментар